Knedlíkový mistr radí, jak na nadýchané kynuté borůvkové knedlíky: S jihočeskou merendou chutnají fantasticky
Kdy a jak sklízet cibuli: Jednoduchý postup, díky kterému vydrží i několik měsíců pevná, šťavnatá a chutná
Co s černým rybízem? Upečte koláčky, zpracujte ho do zavařeniny, do sirupu nebo do omáčky na grilované maso
ivulinka uvařila 3. 4. 2010 14:10 Koláč s tvarohovo-smetanovou náplní a jablečným rosolem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 31. 1. 2010 19:35 Koláč s tvarohovo-smetanovou náplní a jablečným rosolem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 31. 1. 2010 19:33 Koláč s tvarohovo-smetanovou náplní a jablečným rosolem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Slané pizzy z listového těsta na podzim plníme houbovou náplní. Jsou rychlé, snadné a výtečně chutnají
10 foto Šéfkuchař Petr Hajný prozradil recept, jak si doma připravit fantastická telecí játra s černou čočkou a cibulovým zelím