Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
Lilica Lilisek Skramusito uvařila 10. 1. 2017 17:01 Koláčky maminky Růženky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lilica Lilisek Skramusito uvařila 10. 1. 2017 17:01 Koláčky maminky Růženky 0 0 Zobrazit detail Na pekáči Okomentovat
Lilica Lilisek Skramusito uvařila 10. 1. 2017 17:01 Koláčky maminky Růženky 0 0 Zobrazit detail Malé koláčky Okomentovat
Lilica Lilisek Skramusito uvařila 10. 1. 2017 17:01 Koláčky maminky Růženky 0 0 Zobrazit detail Velký koláč Okomentovat
Krkovička se zelím: Šťavnaté a jemně okořeněné vepřové maso skvěle dochutí zelí po staročesku s vyškvařenou slaninkou
Populární koktejly chutnají skvěle i bez alkoholu: Osvěžující nápoje bez rizika kocoviny si může vyrobit každý
Historie masožroutství v dějinách lidstva: V antice "frčel" nadívaný plch, ve středověku veverky a v renesanci dušený ocas z bobra