Jak zalévat a hnojit okurky? Zaléváme vhodnou vodou jednou týdně. Nadměrná zálivka nás může připravit o úrodu
Vyzkoušeli jsme internetový hit - croissant z rýžového papíru: Křupe hezky, ale má jednu velkou chybu
Angel 666 uvařila 26. 8. 2018 12:34 Kožlanské jablečné placky (bez cukru) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 26. 8. 2018 12:34 Kožlanské jablečné placky (bez cukru) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 26. 8. 2018 12:34 Kožlanské jablečné placky (bez cukru) 0 0 Zobrazit detail Před pečením... Okomentovat
Vepřové kotlety v alobalu: Maso je báječně šťavnaté a měkké, rajčata a papriky dodají další rozměr chuti
Video Osmažili jsme koblihy podle Josefa Maršálka: Jsou vynikající, krásně nadýchané, chutné a jejich příprava není nijak náročná