Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
mekkejla uvařila 15. 12. 2013 20:45 Králík s cibulovou omáčkou na víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 13. 11. 2013 11:26 Králík s cibulovou omáčkou na víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 13. 11. 2013 11:26 Králík s cibulovou omáčkou na víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 13. 11. 2013 11:26 Králík s cibulovou omáčkou na víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat