Králík s cibulovou omáčkou na víně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 202 kJ / 1 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,67 g |
Tuky | 126,67 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 32,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 10. 2023 13:02
Madmaus: Tak asi chutnalo Díky za foto
5. 10. 2023 10:41
16. 12. 2013 10:17
1974andrea: Tak to příště musím taky zkusit
16. 12. 2013 08:53
mekkejla:Ano, já používám anglickou, pěkně zauzenou
16. 12. 2013 08:39
1974andrea: Jé, teď koukám, že poslední dobou vaříme podle Tebe Jinak s tím zatáhnutím - já teda nevím, co jsem s tím provedla A co se slaniny týče - jakou dáváš? Já jsem totiž dala klasickou uzenou slaninu, takže jsem jí dala asi jen 50 g, aby to nebylo moc mastné. Ty ale asi dáváš něco jako anglickou, viď?
15. 12. 2013 22:41
mekkejla:Moc děkuji za milou zprávu, jsem velmi ráda, že vám chutnalo. Tím rychlým opečením by se ale maso mělo naopak zatáhnout a udržet si šťávu a slaniny je tam také dost, takže suché by to být nemělo. Díky i za fotečku
15. 12. 2013 21:49
Jelikož máme teď celkem dobrý "přísun" králičího masa, tak můžu konečně experimentovat a vyzkoušet i jiné recepty než králíka jen hodit do trouby a upéct na kmínu No a tento se tedy opravdu povedl! Omajda byla luxusní, červená cibule a víno jsou skvělá kombinace! Příště asi akorát králíka předem neosmahnu - dělala jsem to poprvé a zdál se mi pak malinko sušší než obvykle. Ale "spravila" to omajda, takže paráda Přidávám bodíka a fotku a všem vřele doporučuju!
14. 12. 2013 23:49
Pěkný recept, králík je velká dobrota. Jenom si dovolím maličko odporovat - v Praze byl minimálně posledních 35 let králík vždycky ceněné masíčko a vždycky byl nedostatkový) Recept mám po tetě skoro stejný, jen bez vína a s vínem musí být ještě lepší
17. 11. 2013 17:58
Králíčka miluju,dělala jsem je,ještě když jsem je chovala.Vypadá nádherně.www.toprecepty.cz říká:
17. 11. 2013 15:20
15. 11. 2013 08:10
Jíťa:Dříve byli králíci jedno z méněcenných mas, vždyť i ve filmu už ho nechtěli jíst, ale dnes je tomu naopak a je jich nedostatek. Je to velmi dietní maso a pokud je z domácího chovu, je určitě nejlepší a je na něm dokonce i maso. Děkuji za komentík a těším se na zprávu o realizaci
14. 11. 2013 23:44
Hmmm,recept je parádní,králíčka kupuji na vesnici výjde to laciněji než v Praze a ji 100% BIO.Určitě si dáme - mňam.
14. 11. 2013 15:56
Krása na talíři
Dělávám cibulové zelí,takže si dovedu docela dobře představit ty nádherně propojené chutě,mňam
Dělávám cibulové zelí,takže si dovedu docela dobře představit ty nádherně propojené chutě,mňam
14. 11. 2013 08:24
Děkuju moc všem za shlédnutí, okomentování a hodnocení receptu. Pokud někdo vyzkouší a pochutná si, budu moc ráda. Díky
14. 11. 2013 08:21
Cibuláček jedna báseň.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzená polévka s hráškem a cibulí
Přidáno před 1 hodinou
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 6 hodinami
Slaný koláč s vinnou klobásou
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 20 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 1 hodinou
Květáková polévka s kedlubnou
Smirny uvařila před 1 hodinou
Bramborové lupínky
janatka uvařila před 1 hodinou
"Bramborový placky se škvarkama"
janatka uvařila před 1 hodinou
Pohanková polévka s houbami a klobásou
Iveta. uvařila před 2 hodinami
Zelný salát do zásoby
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Veselé jednohubky
Fitulka uvařil před 2 hodinami
Sebevrahova kuřecí játra
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Bramborové růžičky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Koláče z majonézy
janatka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Hit internetu: Nepečený jablečný čokoládový dort jen ze dvou ingrediencí je krásně vláčný a na přípravu snadný
Velikonoční trhy v Praze provětrají peněženku: Langoš za 160 Kč, perníčky stojí 250 Kč a marcipán je za 300 Kč
Další recepty
Tématické fráze: králík na cibuli králík s cibulovou omáčkou králik s omáčkou jak upec kralika cibulový králík recept na králíka králík cibuláček recept králík lidl králík s omáčkou - recept lidl recepty králík se špenátem lidl recepty králík králíček cibuláček králík na cibuli a na červeném víně kluci v v akci králík na bílém víně a tymianu omačka na na víně recepty z králíka králík s cibulí dušený králík s omáčkou varime lidl sk kralik na cibuly
Suroviny: králík, cibule, slanina, víno červené, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, koření nové koření, jalovec, bobkový list, koření hřebíček, máslo, sůl
Králík s cibulovou omáčkou na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OGVR
48 názorů