Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Miquel uvařil 16. 8. 2017 12:34 Králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dolejs uvařil 17. 4. 2014 15:58 Králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dolejs uvařil 17. 4. 2014 15:58 Králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Vzpomínáte na lančmít? I dnes se vyrábí podle norem z roku 1989. Víme, kde ho sehnat a kolik za něj zaplatíte
5 foto V akci: Kysané zelí teď koupíte jen za 13 Kč. Hodit se bude ke svatomartinské huse, do segedínu i na zelňáky