Nejlepší jíška do guláše, aby byl hustý tak akorát, voní po oříškách a obě základní suroviny máte doma
Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Cikánský řízek překvapí nevšední a jednoduchou přípravou. Chutná báječně, voní po paprice a krásně křupe
mojetara uvařil 20. 5. 2017 09:42 Krevety s brokolicí a špagetami 0 0 Zobrazit detail Krevety s brokolicí a špagetami Okomentovat
mojetara uvařil 20. 5. 2017 09:42 Krevety s brokolicí a špagetami 0 0 Zobrazit detail Krevety s brokolicí a špagetami Okomentovat
5 foto Pečeme s Ivou: Jak na parádní kynuté lodičky, aby se v troubě „nerozjely“? Pomůže malý trik při kynutí