Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Jeseteří úplněk ve Vodnáři přinese zásadní změny: Štíři mají šanci otevřít si restauraci, Kozorozi pověsí zástěru na hřebík
mojetara uvařil 20. 5. 2017 09:42 Krevety s brokolicí a špagetami 0 0 Zobrazit detail Krevety s brokolicí a špagetami Okomentovat
mojetara uvařil 20. 5. 2017 09:42 Krevety s brokolicí a špagetami 0 0 Zobrazit detail Krevety s brokolicí a špagetami Okomentovat
Retro vaření s Kristinou: Bublanina je český unikát. Takhle ji dělával slavný hoteliér Karel Šroubek!
Křehké rohlíčky z kynutého těsta jsou vláčné a božsky chutnají. Stačí jeden trik s kváskem a připravené jsou během pár minut
Bavorské dampfnudeln: Úžasné sladké bochánky jsou nadýchané jako peříčko, nejlépe chutnají s vanilkovou omáčkou