Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky: Pro lehoučkou a nadýchanou dobrotu musí těsto vykynout do dvojnásobku objemu
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu
Anna Kocikova uvařila 6. 6. 2014 20:12 Krkovice na grilu nejen pro začátečníky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 6. 6. 2014 20:12 Krkovice na grilu nejen pro začátečníky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 6. 6. 2014 20:11 Krkovice na grilu nejen pro začátečníky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 6. 6. 2014 20:11 Krkovice na grilu nejen pro začátečníky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 6. 6. 2014 20:11 Krkovice na grilu nejen pro začátečníky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Staročeská sakrajda: Perníkový závin voní po povidlech a oříšcích a nakrájený se dá využít i jako výborné cukroví
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí