Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
mika59 uvařila 5. 6. 2018 19:27 Krkovička pečená v sádle s česnekem a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 5. 6. 2018 19:24 Krkovička pečená v sádle s česnekem a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 5. 6. 2018 19:24 Krkovička pečená v sádle s česnekem a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Okurka jako královna zeleniny je náročná a vybíravá. Nemá ráda mrazíky a slimáky, při správné péči se však odmění sladkými plody
Pečeme s Ivou: Doma upečené škvarkové raženky provoní kuchyň i celý byt. A jejich chuť? Opravdová lahoda!
11 foto Josef Maršálek radí, jak na chorvatský dezert čupavce. Kostky z medového těsta s čokoládovou polevou si zamiluje každý