Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Eliza uvařila 16. 10. 2009 18:16 Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou 0 0 Zobrazit detail upečeno Okomentovat
Eliza uvařila 16. 10. 2009 18:14 Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou 0 0 Zobrazit detail před pečením Okomentovat
Eliza uvařila 16. 10. 2009 18:14 Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 10. 2009 18:14 Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak uskladnit jablka na zimu klidně i v paneláku? Pevná a šťavnatá zůstanou, když dodržíte tento snadný postup
Holka u plotny peče: Velikonoční svěceník z kynutého těsta voní vanilkou a citronem a je úžasně nadýchaný