Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Jak připravit vždy křupavé domácí hranolky: Úspěch tkví v úpravě brambor a přidání jedné běžné kuchyňské přísady
Eliza uvařila 16. 10. 2009 18:16 Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou 0 0 Zobrazit detail upečeno Okomentovat
Eliza uvařila 16. 10. 2009 18:14 Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou 0 0 Zobrazit detail před pečením Okomentovat
Eliza uvařila 16. 10. 2009 18:14 Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 10. 2009 18:14 Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
12 foto Odborník na otužování i hubnutí Libor Mattuš: Ženy po padesátce, pokud chtějí hubnout, se musí vyhnout i cukru v kávě