Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Eliza uvařila 16. 10. 2009 18:16 Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou 0 0 Zobrazit detail upečeno Okomentovat
Eliza uvařila 16. 10. 2009 18:14 Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou 0 0 Zobrazit detail před pečením Okomentovat
Eliza uvařila 16. 10. 2009 18:14 Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 10. 2009 18:14 Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pučálka z naklíčeného hrachu je zdravější a levnější než chipsy. Takhle jednoduše se navíc připravuje
Video Vaříme podle pohádek: Sekyrková polévka z Honza málem králem je rychlá, levná a jde to i bez sekyrky
Halušky s kysaným zelím: Typickou chuť zaručí kysané zelí s voňavou slaninou, haluškovač není nutný, stačí jednoduchý fígl