Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Eliza uvařila 16. 10. 2009 18:16 Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou 0 0 Zobrazit detail upečeno Okomentovat
Eliza uvařila 16. 10. 2009 18:14 Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou 0 0 Zobrazit detail před pečením Okomentovat
Eliza uvařila 16. 10. 2009 18:14 Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 10. 2009 18:14 Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Svatomartinské rohlíčky podle staročeského receptu chutnají skvěle a provoní celý dům. S ořechovou náplní jsou dokonalé
Krevety na česnekovém másle s těstovinami linguine Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Marie Svarcova 15 min