Fantastický mechový dort s kopřivami podle cukrářky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
Merylas uvařila 30. 5. 2009 17:14 Krkovička se šunkou, sýrem a tvarůžky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 30. 5. 2009 17:13 Krkovička se šunkou, sýrem a tvarůžky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sedm rad, jak snadno stáhnout sůl z polévky nebo omáčky. Poslouží nejen vývar a voda, ale také brambora, mléčné produkty či cukr
Bramborové placky se zelím: Upečené v troubě na plechu nedají tolik práce a ušetříme i olej na smažení