Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
Anna Kocikova uvařila 27. 6. 2016 16:17 Krůtí stehna pečená v marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 27. 6. 2016 16:17 Krůtí stehna pečená v marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 27. 6. 2016 16:17 Krůtí stehna pečená v marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 27. 6. 2016 16:17 Krůtí stehna pečená v marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 27. 6. 2016 16:17 Krůtí stehna pečená v marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jitrnice s kysaným zelím a bramborem: Jitrnice je třeba včas vyndat z lednice, obalit v mouce a zelí správně ochutit
Smažená kuřecí stehna s kostí: Štavnaté a jemné masíčko v klasickém trojobalu skvěle chutná a na přípravu je snadné