Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
JanaDorazinova uvařila 11. 4. 2009 13:52 Krůtí stehno s velikonoční nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 11. 4. 2009 13:51 Krůtí stehno s velikonoční nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 11. 4. 2009 13:50 Krůtí stehno s velikonoční nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 11. 4. 2009 13:49 Krůtí stehno s velikonoční nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sladká podzimní trojka: Bramborové placky plněné švestkami a sypané mákem nádherně voní a nejlepší jsou ještě teplé
Leipziger Lerchen aneb Lipští skřivani: Německé „muffiny“ plněné pikantní marmeládou a mandlemi božsky chutnají