Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
JanaDorazinova uvařila 11. 4. 2009 13:52 Krůtí stehno s velikonoční nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 11. 4. 2009 13:51 Krůtí stehno s velikonoční nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 11. 4. 2009 13:50 Krůtí stehno s velikonoční nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 11. 4. 2009 13:49 Krůtí stehno s velikonoční nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fotograf Jan Saudek Vánoce rád nemá, nejraději by si dal na Štědrý den znojemskou, prozradila jeho žena Pavlína
Jablkové bramborové knedlíky: Šťavnatý pokrm s jablky v těstě báječně chutná, při přípravě je důležitá moučnatost brambor
Bramborové placky s kuřecím masem a zeleninou: Křupavé placičky skvěle doplňuje šťavnaté maso a svěží chuť zeleniny