Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí stehno s Velikonoční nádivkou

Pečené krůtí stehno s provensálskými bylinkami je krásně šťavnaté, v troubě se peče prakticky samo. Z jednoho stehna nakrmíte skoro celou rodinu. Jako přílohu můžete na Velikonoce podávat s nádivkou pečenou v pekáči zvlášť.

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 120 min

150 min (30 min příprava + 120 min tepelná úprava)

11. 4. 2009 14:49

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 907 kJ / 1 412 kcal
Bílkoviny36,02 g
Tuky85,40 g
Vláknina9,90 g
Cholesterol 722 mg
Sodík 4,90 g
Sůl11,93 g
Sacharidy119,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

lili

6. 4. 2015 07:17

Věrka:jo to máš pravdu:yes:

Věrka

28. 11. 2012 16:27

výborné:yes:

pipre pipre

11. 4. 2009 22:34

Iljuso, totéž jsem si pomyslela, ještě dřív, než jsem si přečetla tvůj komentář :-D Jani, fak bych ráda věděla, jak to ten Laďa dělá, že je z tvých dobrot tak štíhlý? Já přibírám už jen z koukání na ty dobroty tady :-*:yes::yes:

Iljusa Iljusa

11. 4. 2009 15:37

Tak ten "kruťas" také nevypadá špatně:-p a nádivečka - to bych jedla, kdybych mohla pořád:-D ale to bych brzo byla jako "prase na porážku":-D:-D:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pohlreich krůta jak vykostit krůtu pohlreich velikonoční nádivka velikonoční dobroty velikonoční nádivka pohlreich vykoštění krůty babicovy dobroty velikonoční nádivka velikonoční nádivka recept nádivka z rohlíku uprava kruty jak připravit krutu jak připravit krutu jak upravit krůtu krůta pohlreich jak upravovat krůtu nádivka pohlreich vykostění krůtího stehna vykoštění krůtích stehen pečené kuře s nádivkou pohlreich jak nalozit krutu

Suroviny: stehno krůtí, koření provensálské, vegeta, sůl, koření na kuře, máslo, rohlík, vejce, kopřivy, pažitka, máslo, sůl, pepř mletý, vegeta

TopRecepty.cz

Krůtí stehno s Velikonoční nádivkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pgzp