Krůtí stehno s Velikonoční nádivkou

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka:

Drůbeží maso 4 názory

56

Suroviny

Krůtí stehna
provensálské koření
vegeta
sůl
koření na kuře
máslo
Nádivka:
4 rohlíky
2 vajíčka
mladé kopřivy (co nejvíce,)
pažitka
máslo
sůl
pepř
vegeta
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí stehna si osolíme, okořeníme provensálskými bylinkami, vegetou a kořením na kuře.

  2. Nádivka: Rohlíky si nakrájíme na kostičky a dáme mírně rozmočit do mléka. Utřeme si žloutky s máslem, osolíme, opepříme, přidáme trochu vegety a do toho přidáme rohlíky, nasekané kopřivy a nakonec sníh ze dvou bílků.

  3. V předehřáté troubě pečeme dozlatova.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krůtí stehno s Velikonoční nádivkou

  • lili lili(neregistrovaný)

    Věrka:jo to máš pravdu:yes:

    Odpovědět

  • Věrka Věrka(neregistrovaná)

    výborné:yes:

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Iljuso, totéž jsem si pomyslela, ještě dřív, než jsem si přečetla tvůj komentář :-D Jani, fak bych ráda věděla, jak to ten Laďa dělá, že je z tvých dobrot tak štíhlý? Já přibírám už jen z koukání na ty dobroty tady :-*:yes::yes:

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    Tak ten "kruťas" také nevypadá špatně:-p a nádivečka - to bych jedla, kdybych mohla pořád:-D ale to bych brzo byla jako "prase na porážku":-D:-D:yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: pohlreich krůta jak vykostit krůtu pohlreich velikonoční nádivka velikonoční dobroty velikonoční nádivka pohlreich vykoštění krůty babicovy dobroty velikonoční nádivka velikonoční nádivka recept nádivka z rohlíku uprava kruty krůta pohlreich jak upravovat krůtu nádivka pohlreich jak upravit krůtu vykoštění krůtích stehen pečené kuře s nádivkou pohlreich jak nalozit krutu babicovy dobroty krůtí stehno babicovy dobroty nádivka jak připravit krutu

Zapomněl/a jsem heslo