Vepřová krkovice s gulášovou šťávou je měkká a šťavnatá, provoněná česnekem a majoránkou a hustá díky chlebové střídce
Jak skladovat čerstvý česnek, aby vydržel celou zimu: Zapomeňte na lednici i omývání, správný postup je jiný
tejaja uvařila 22. 3. 2020 12:02 Kuře "impregnované" česnekem - v troubě, tlakáči, v remosce i v PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 22. 3. 2020 12:02 Kuře "impregnované" česnekem - v troubě, tlakáči, v remosce i v PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 22. 3. 2020 12:02 Kuře "impregnované" česnekem - v troubě, tlakáči, v remosce i v PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dokonale krémová polévka chowder je skvělým jídlem ze zbytků, které zahřeje i zasytí. Se sýrem a slaninou je nejlepší
Jak na sametový mrkvový krém se zázvorem a hráškem? Sílu polévce dodá vývar, lehkou pikantnost závor a jemnost smetana