KVÍZ: Umíte vybrat správné suroviny do tradičního cukroví a připravit pracny, vosí úly či nepečené dobroty bez chyb?
Brněnský řízek překypuje bohatou vaječnou náplní: Vyvážená chuť i křupavý obal vás nadchnou. Příprava je snadná
Retro okénko: Obložené chlebíčky jako za socíku. Stočit ozdobně vějířek šunky zvládnete snadno podle jasného návodu
mirca75 uvařila 26. 8. 2010 13:07 Kuře pečené se zeleninou,hříbky a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mirca75 uvařila 26. 8. 2010 13:06 Kuře pečené se zeleninou,hříbky a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mirca75 uvařila 26. 8. 2010 13:05 Kuře pečené se zeleninou,hříbky a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mirca75 uvařila 26. 8. 2010 13:04 Kuře pečené se zeleninou,hříbky a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Grilování s Martinem Svatkem: Jak vybrat nejvhodnější gril? Na velké akce je lepší uhlí, na rychlovky zase plyn, říká šéfkuchař
Hitem letošního léta je tibi limonáda: Fermentovaný nápoj plný bublinek a života si zamilujete, třeba ve verzi s citrusy