Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Nadja uvařila 27. 1. 2021 13:05 Kuře v bramborách zapečené se smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nadja uvařila 27. 1. 2021 13:05 Kuře v bramborách zapečené se smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nadja uvařila 27. 1. 2021 13:05 Kuře v bramborách zapečené se smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nadja uvařila 27. 1. 2021 13:01 Kuře v bramborách zapečené se smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nadja uvařila 27. 1. 2021 13:01 Kuře v bramborách zapečené se smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Poctivá uzená polévka: Uzená vepřová žebra je třeba dostatečně dlouho vařit a nesolit, další rozměr chuti dodá zelenina
Lyonský salám a legendární Junior: Téměř stejná uzenina, jen jiné jméno. Vychutnat si ji můžete třeba ve vynikajícím salátu