Šup šup hrníčková buchta s jablky a ořechy: Připravena je do 10 minut, upečena dřív než uklidíte kuchyň
Vanilkový cukr nemusíte kupovat. Mnohem lepší si připravíte sami. Nádherně voní a ještě vyjde levněji
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
Jikotka uvařila 14. 1. 2011 13:41 Kuřecí horní stehna s nivou a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jikotka uvařila 14. 1. 2011 13:39 Kuřecí horní stehna s nivou a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jikotka uvařila 14. 1. 2011 13:39 Kuřecí horní stehna s nivou a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jikotka uvařila 14. 1. 2011 13:39 Kuřecí horní stehna s nivou a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Třená mramorová bábovka podle Josefa Maršálka: Vláčný korpus a kombinace čokolády a kokosu dohromady chutnají božsky!
Škvarková pomazánka netradičně: Přidáním chilli a česneku dostane říz, zakysaná smetana zase dodá jemnost