Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
varilamyskakasicku uvařila 29. 6. 2013 14:38 Kuřecí játra se zeleninou a pomeranči 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 29. 6. 2013 14:36 Kuřecí játra se zeleninou a pomeranči 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 29. 6. 2013 14:36 Kuřecí játra se zeleninou a pomeranči 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rychlé chlebíčky pro návštěvy: Stačí mít doma máslo a vajíčka, další ingredience pak podle fantazie a výsledek chutná úžasně
20 foto Kam na nejlepší snídaně v Praze podle Lukáše Hejlíka: Turecká vejce ochutnáte na Jiřáku, míchaná jsou boží v Esce