Levná žemlovka podle mojí babičky: Sáhněte po starším pečivu a padaných jablkách a připravíte voňavý a sytý oběd
Česká klasika: Domácí rajská omáčka vás přenese do dětství. Voní skořicí a díky jednomu fíglu bude dokonalá
Perfektní recept na drobenku od cukráře Josefa Maršálka: Sázkou na jistotu je poměr 2:1:1 a správný druh mouky
Eliza uvařila 1. 9. 2010 14:32 Kuřecí maso plněné Hermelínem a šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 1. 9. 2010 14:31 Kuřecí maso plněné Hermelínem a šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 1. 9. 2010 14:30 Kuřecí maso plněné Hermelínem a šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bramborový salát podle Zdeňka Pohlreicha: Slavný šéf do něj přidává salám a jednu speciální pikantní ingredienci
Rychlý švestkový koláč: Vláčnost mu dodají šťavnaté švestky, lehce karamelové aroma třtinový cukr, jemnou vůni pak skořice