Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
Eliza uvařila 1. 9. 2010 14:32 Kuřecí maso plněné Hermelínem a šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 1. 9. 2010 14:31 Kuřecí maso plněné Hermelínem a šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 1. 9. 2010 14:30 Kuřecí maso plněné Hermelínem a šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dokonalá huspenina jako ze zabijačky nahradí tlačenku. Potřebné suroviny koupíte za pár korun a snadno si ji uděláte i doma