Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Eliza uvařila 1. 9. 2010 14:32 Kuřecí maso plněné Hermelínem a šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 1. 9. 2010 14:31 Kuřecí maso plněné Hermelínem a šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 1. 9. 2010 14:30 Kuřecí maso plněné Hermelínem a šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Holka u plotny radí: Jak na dubajskou čokoládu? Připravit ji můžeme i ve formě pralinek, mezi cukrovím se budou vyjímat