

Kuřecí maso plněné Hermelínem a šunkou
Suroviny kolik toho potřebujeme podle velké rodiny
- kuřecí prsní řízky
- Hermelín
- šunka podle potřeby
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
Prsní řízky naklepeme, osolíme a opepříme, poklademe kousky Hermelínu a šunky, poté zabalíme, omotáme nití a obalíme v trojobalu.
Z mé vlastní zkušenosti je lepší péct to ve fritovacím hrnci. Lépe se to propeče než na pánvičce, k tomu jako přílohu můžeme dát brambory, hranolky americké brambory prostě cokoliv kdo má rád.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Kuřecí maso plněné Hermelínem a šunkou
-
Miki: no ale právě o tom to je... jak čtu, podivují se nad tím, jak by ty nitě zpod trojobalu odmotávali
tys tam nic nedávala, takže OK
mě nepřijde, že by chtěl někdo rýpat.. taky si nedovedu představit, jak by se ta niť separovala -
A já jsem to pořádně stáhla při motání a vůbec jsem nepotřebovala ani nitě, ani párátka, ani jehly, abych to obalila a osmažila! Žádnej sýr nevytek,vše se krásně oprančilo, nit jsme nehledali, o párátka se nepopíchali! Zřejmě: kdo umí,umí. Proto se divím některým těm komentářům tady. Přijde mi to,že si prostě někteří potřebují rýpnout.
Za recept
-
Nádhera takové a podobné recepty miluju
http://www.toprecepty.cz/recept/14236-kureci-maso-...
-
Tak nití jsem neomotávala...
, postačila párátka. Ale jinak je jídlo dle očekávání dobré. Poslala jsem obrázky i bod
.
-
Přesně, kdo to pak má vymotávat, když se to speče. Jinak recepis dobrý, určitě mňamka
-
Shrnuto - podtrženo ... smotávat nití je nesmysl.. muj názor
-
To odmotávanie môže byť súčasťou spoločenskej hry - kto sa skôr naje...
Ale vážne - predsa musím olúpať trojobal, aby som sa dostala k mäsu a nitiam, plus je treba, zrejme, odložiť príbor. Takže komplikácia ďalšia. Asi by ma to prestalo baviť. -
Možná bude lepší udělat v kuřecím mase kapsu, naplnit a spojit párátkem. Takto to děláme doma.
-
Tak už tu srandu vidím u prostřeného stolu i s dětmi,jak odmotáváme připečené nítě.
Ale nic proti,každý stolujeme po svém.Díky za vysvětlení.
-
to jo ale ajk už sem psala kuřecí maso není moc velké a tak sýr z toho může vytéct proto já to balím nitěma
-
Já bych si ten požitek fakt raději nechala ujít
a sepla to raději jehličkama
-
ano to je také možné ale s těma nitěma je to správná sranda a ten požitek než se k tomu dostanete, a kolikrát maso nejde pořádně jehlama chytit a může sýr vytéct proto to balím nití,manžel se u toho vždy zasměje
-
Mám jen malý dotaz,když se to omotá nití a pak obalí v trojobalu,tak asi to není pak žádná legrace to jísti,nebylo by lepší použít jehly,které se používají třeba na ptáčky?