Rýže nebo těstovina? Orzo se hodí k omáčkám i do salátů a je uvařené raz dva. V této krémové verzi je nepřekonatelné
Křupavé fazolové rohlíky z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa ukázala, jak na pečivo bez mouky, ale se skvělou chutí
Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Marie Svarcova uvařila před 22 hodinami Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila před 22 hodinami Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hit internetu: Křupavé chipsy ze zbylých vařených těstovin, neboli pasta chips, se hodí jako levné a rychlé občerstvení
Jak využít zbylé cukroví? Dejte ho do poháru, vyrobte z něj křupavou posypku, nebo upečte skvělý dort cukrovník