Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Marie Svarcova uvařila 7. 9. 2025 07:12 Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 7. 9. 2025 07:12 Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dokonalou chuť pravého vídeňského řízku zajistí správné naklepání, hrubší strouhanka i krátké smažení
Večeře z jedné pánve: Mleté maso s těstovinami dochutí bylinky, kukuřice mu dodá mexický šmrnc a příprava je úplně jednoduchá