Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky: Pro lehoučkou a nadýchanou dobrotu musí těsto vykynout do dvojnásobku objemu
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu
JanaDorazinova uvařila 5. 2. 2018 11:43 Kuřecí nebo vepřové kostky v kapustě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
miunka uvařila 20. 12. 2015 18:18 Kuřecí nebo vepřové kostky v kapustě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
miunka uvařila 20. 12. 2015 18:18 Kuřecí nebo vepřové kostky v kapustě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Maďarská specialita: Brašovské maso voní paprikou, snadno se připravuje a se smaženými bramborami dokonale zasytí