Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí nebo vepřové kostky v kapustě

Hodnocení receptu je 4,8 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

20. 12. 2015 20:18

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 768 kJ / 1 379 kcal
Bílkoviny135,26 g
Tuky51,03 g
Vláknina26,02 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 553 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy84,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dělávám i z vepřového masa, v tom případě nechám v tlakovém hrnci 30 min a brambory vařím zvlášť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mutsynka

19. 9. 2019 13:39

dneska jsme tuto dobrotu obědvali. Výborné jídlo :-Q Od chlapa jsem dostala pochvalu a 2 letý synek se jen oblizoval :-8 :yes:

Kammila

29. 1. 2016 14:11

Chutnalo nám :-)

enynka

25. 1. 2016 08:54

to je jídlo podobné jako to ze školní jídelny,velmi chutné.

rihana

21. 12. 2015 19:14

Ukládám. :-p

Ledova_Kralovna

21. 12. 2015 13:16

Na pohled mě vždycky toto jídlo odrazovalo,ale chuťově je výborné! :-)
:-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové kostky v kapustě vepřové kostky na kapustě vepřové kostky v v kapustě veprove v kapuste kuřecí v kapustě kuřecí maso v kapustě krůtí maso v kapustě vepřová kýta v kapustě kureci na kapustě krůtí v kapustě recept vepřové kostky v kapuste kuřečí kostky kuřecí kostky recept veprove kostky vepřove kostky s kapustou kureci prsa v kapuste vepřové kostky. v kapustě kureci prsa s kapustou kýta v kapustě krůtí na kapustě

Suroviny: prsa kuřecí, kapusta, cibule, česnek, brambory, hraška, sůl, pepř bílý, olej

TopRecepty.cz

Kuřecí nebo vepřové kostky v kapustě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BjAk