Pečeme s Kamilou: Kokosky ze 3 surovin jsou rychle hotové a skoro bez práce, sváteční stůl krásně provoní
Cukrář Josef Maršálek prozradil fígl, jak na to, aby vánočka zůstala déle vláčná. Trik je v surovině, kterou by nikdo nečekal
Drážďanská štóla, polský bigos i ohnivý punč: Adventní trhy u sousedů lákají na delikatesy i pohádkovou atmosféru
RubyRom uvařila 14. 7. 2021 11:54 Kuřecí nudličky se šafránem 0 0 Zobrazit detail Kuřecí nudličky se šafránem Okomentovat
Klasický dort českých cukráren Harlekýn: Nadýchaný jako obláček je díky sněhu z bílků, typickou chuť dodá pařížská šlehačka
Nepečený cheesecake: Vláčný tvarohový dezert s domácím karamelem a ovocným přelivem se rozplývá na jazyku a chutná fantasticky