Fantastický mechový dort s kopřivami podle pekařky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
Danca uvařila 28. 7. 2014 12:06 Kuřecí paličky v hříbkovo-bylinkové smetanové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 28. 7. 2014 11:50 Kuřecí paličky v hříbkovo-bylinkové smetanové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 28. 7. 2014 11:50 Kuřecí paličky v hříbkovo-bylinkové smetanové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Trochu jiný pudink: Slavný britský sticky toffee pudink chutná spíš jako vláčná buchta. S karamelem je dokonalý!