Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Danca uvařila 28. 7. 2014 12:06 Kuřecí paličky v hříbkovo-bylinkové smetanové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 28. 7. 2014 11:50 Kuřecí paličky v hříbkovo-bylinkové smetanové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 28. 7. 2014 11:50 Kuřecí paličky v hříbkovo-bylinkové smetanové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto 5 nejslavnějších pikantních jídel světa: Zvládnete sníst indické vindaloo nebo mexické chili con carne?