Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Danca uvařila 28. 7. 2014 12:06 Kuřecí paličky v hříbkovo-bylinkové smetanové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 28. 7. 2014 11:50 Kuřecí paličky v hříbkovo-bylinkové smetanové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 28. 7. 2014 11:50 Kuřecí paličky v hříbkovo-bylinkové smetanové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Jak se postarat na jaře o jahodníky? Potřebují okopat, přihnojit a zbavit se nejslabších článků, pak budou plodit jako o závod