Jak na plněné moravské knedle s jahodami podle šéfkuchaře Honzy z restaurace Kamin. S perníkovým posypem chutnají skvěle
Jak na vynikající kynuté skořicové šneky podle pekařky Ludmily. S jemnou krémovou polevou chutnají fantasticky
Eliza uvařila 11. 9. 2010 10:08 Kuřecí plátky na bazalce s olivovým přelivem a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 11. 9. 2010 10:08 Kuřecí plátky na bazalce s olivovým přelivem a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 11. 9. 2010 10:08 Kuřecí plátky na bazalce s olivovým přelivem a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 kroků k dokonalé velikonoční nádivce. Pečivo je třeba opéct, maso osmahnout a hlavně nezapomeňte na tuk
Chcete, aby se perníčky leskly? Poslouží žloutek, vejce s rumem i plnotučné mléko, perníčky se musí potřít ve správnou chvíli