Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
Marie Svarcova uvařila 30. 3. 2024 06:30 Kuřecí plátky v krémové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 30. 3. 2024 06:30 Kuřecí plátky v krémové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 30. 3. 2024 06:30 Kuřecí plátky v krémové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jarní jídelníček 50. let v Československu: Stará slepice, převařené mléko a saláty, které se nedoporučovalo mýt v potoce