Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí plátky v krémové omáčce

Kuřecí maso lze připravit na mnoho způsobů, díky naložení v jogurtu maso báječně zkřehne. Opečené prsní plátky v krémové smetanové omáčce budou chutnat s různými přílohami, každý má možnost výběru podle své chuti.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby naložení masa

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby naložení masa)

30. 3. 2024 08:30

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 168 kJ / 1 474 kcal
Bílkoviny179,02 g
Tuky56,55 g
Vláknina2,63 g
Cholesterol 514 mg
Sodík 1,22 g
Sůl2,98 g
Sacharidy61,29 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem měla opsaný a uložený, ale původ nevím. Asi internet nebo časopis.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: prsa kuřecí, sůl, pepř mletý, česnek sušený, jogurt bílý, mouka hladká, ghee, vývar kuřecí, med, hořčice dijonská, smetana, šťáva citronová, petrželka

TopRecepty.cz

Kuřecí plátky v krémové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5OxE