Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Angel 666 uvařila 24. 1. 2017 21:37 Kuřecí plátky v zeleninové kari omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 24. 1. 2017 21:37 Kuřecí plátky v zeleninové kari omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Polévka z hlívy ústřičné s medvědím česnekem a brambory voní houbami, zasytí i velké jedlíky a je hotová za chvíli
Proč vyštipovat tyčková rajčata a jak to správně provést: Stačí znát pár triků a odměnou vám budou luxusní plody