Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Lenka Škulinová uvařila 12. 2. 2017 15:15 Kuřecí prsa v arašído-kokosové marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 12. 2. 2017 15:15 Kuřecí prsa v arašído-kokosové marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 12. 2. 2017 15:15 Kuřecí prsa v arašído-kokosové marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 12. 2. 2017 15:15 Kuřecí prsa v arašído-kokosové marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 12. 2. 2017 15:15 Kuřecí prsa v arašído-kokosové marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Holka u plotny radí: Jak na jahodový cheesecake bez pečení? Důležité je dodržet poměr surovin, pak je výsledek skvělý!
Jak na silný vývar podle vítězky MasterChef Česko Kristíny: Maso předem opečte a určitě zapomeňte na sůl, radí