Hovězí na smetaně dle starých hanáckých receptů: Marinujte ho dva dny a vařte pomalu, projeví se to na jedinečné chuti
Náš život s celiakií: Tento bezlepkový chléb z červené čočky si Áňa zamilovala a chutná i jiným členům rodiny
jarka skrobakova uvařila 15. 3. 2014 11:38 Kuřecí s wasabi žloutkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jarka skrobakova uvařila 15. 3. 2014 11:37 Kuřecí s wasabi žloutkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 13. 3. 2014 12:20 Kuřecí s wasabi žloutkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 13. 3. 2014 12:20 Kuřecí s wasabi žloutkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Irish stew aneb Guláš šmrncnutý Irskem: Voní česnekem, pivem a slaninou a s čerstvým chlebem chutná božsky