Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
kimlo uvařil 20. 2. 2023 08:47 Kváskový žitno pšeničný chléb s pohankou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
kimlo uvařil 20. 2. 2023 08:47 Kváskový žitno pšeničný chléb s pohankou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
kimlo uvařil 20. 2. 2023 08:47 Kváskový žitno pšeničný chléb s pohankou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Javor uvařil 7. 2. 2023 20:29 Kváskový žitno pšeničný chléb s pohankou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Javor uvařil 7. 2. 2023 20:29 Kváskový žitno pšeničný chléb s pohankou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Javor uvařil 2. 2. 2023 16:21 Kváskový žitno pšeničný chléb s pohankou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dušená vepřová plec s kapustičkami je báječně šťavnavá, vůni dodá rozmarýn a skvělou chuť česnek a cibule
Šéfkuchař hokejové reprezentace prozradil, co připravoval Pastrňákovi: Doufal jsem, že to nebudu muset dělat pořád, říká
20 foto Rýžový nákyp od Josefa Maršálka: Zapomenete na školní jídelnu, tohle je sladký poklad s pořádnou bílkovou peřinou