uvařil 7. 2. 2023 21:29
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 2. 2023 21:29
kvásek, mouka žitná, voda, sůl, kmín celý, podmáslí, mouka chlebová pšeničná, mouka pohanková
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Tyrolský gröstl: Dokonalá specialita se zbytků masa a brambor zasytí nejen horaly. Osmažená cibulka a volské oko dají jídlu korunu!
Předpěstování rajčat krok za krokem: Chce to zalévat 3x týdně, větrat i včas semenáče přesadit, pak bude úroda jak víno!
Novoroční kocovina: Tady jsou rady, jak s ní zatočit i varování, co ji jen zhorší