Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
webmonster uvařil 14. 5. 2021 21:51 Kynuté knedlíky z domácí pekárny 0 0 Zobrazit detail houskový knedlík z pekárny Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Herec Sean Penn je takový „masožravec“, že chtěl synovi dát jméno „Steak“, naštěstí to neprošlo
Hermelínové karbanátky s mletým masem jsou úžasně šťavnaté, lehce pikantní a sýr je třeba předem krátce zmrazit