Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
nikolka.br@seznam.cz uvařil 13. 3. 2010 22:13 Lasagne se slaninou a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
nikolka.br@seznam.cz uvařil 13. 3. 2010 17:00 Lasagne se slaninou a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
nikolka.br@seznam.cz uvařil 13. 3. 2010 16:56 Lasagne se slaninou a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
nikolka.br@seznam.cz uvařil 13. 3. 2010 16:56 Lasagne se slaninou a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
nikolka.br@seznam.cz uvařil 13. 3. 2010 16:56 Lasagne se slaninou a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Výtečná jablečná bábovka: Krásně vláčný a šťavnatý moučník jde dobře vyklopit díky důkladné přípravě formy