Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
maris uvařila 22. 8. 2013 13:02 Lesní houby se slaninou a pošírovaným vejcem na listovém salátu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 22. 8. 2013 13:02 Lesní houby se slaninou a pošírovaným vejcem na listovém salátu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Historie zavařování: Na marmelády se dříve dávala vrstvička tekutého vosku a o vynález zavařovací sklenice se zasloužil Napoleon
Koláč s názvem „Čum na drát“ přivádí do údivu nejednu hospodyňku. Nejen, že chutná fantasticky, ale ještě při pečení dost překvapí!