Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
JanaDorazinova uvařila 11. 6. 2012 12:42 Letní kuřecí salát s brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 11. 6. 2012 12:42 Letní kuřecí salát s brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 11. 6. 2012 12:41 Letní kuřecí salát s brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 11. 6. 2012 12:41 Letní kuřecí salát s brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 11. 6. 2012 12:41 Letní kuřecí salát s brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sádlo je zdraví prospěšné, říká specialistka na výživu Margit Slimáková: Protituková hysterie a strašení už naštěstí skončily
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník