Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
JanaDorazinova uvařila 26. 11. 2018 11:32 Lilek na česneku s masovými kuličkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 7. 4. 2015 18:46 Lilek na česneku s masovými kuličkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mini karbanátky frikadely jsou nejlepší z vepřového a hovězího masa. Pikantní chuť dodá hořčice, muškátový oříšek je krásně ovoní
Proč je sushi z obchodu dobrou volbou? Je kolikrát lepší než ze špičkové restaurace, říká kuchař Lukáš Neckář
Retro dort Florida: Nadýchaný piškot s pudinkovo-máslovým krémem a šlehačkou frčí dodnes a takhle snadno se připravuje