Pařížský dort
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 748 kJ / 2 091 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,68 g |
Tuky | 99,02 g |
Vláknina | 12,98 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 683 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 225,78 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 2. 2017 07:54
Hani: Normální čokoládu na vaření 50 - 100 g na jednu šlehačku.
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
12. 2. 2017 02:45
A když nemám tu tyčinku kaštany co místo toho můžu dát
1. 4. 2013 10:27
majda 2: no jo co my víme možné je všechno ![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
1. 4. 2013 09:27
Pařížský dort je výborný!Hned by si dala
.Přidávám bodíka
Jsi moje jmenovkyně,myslím tím příjmením,že by nějaká rodina?
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
31. 3. 2013 11:22
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
31. 3. 2013 07:57
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
31. 3. 2013 01:01
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
30. 3. 2013 22:43
AdelaVanova:je fakt,že záleží na smetaně.je jich na trhu tolik druhů. mě se osvědčilo kupovat víceprocentní. jinak když je kvalitní čokoláda,není opravdu třeba smetafixu. ovšem máš-li zrádnou zkušenost a že dnešní trh neoplývá tutovým sortimentem, tak to plně chápu.co potom dělat s miskou nepovedené pařížské
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
30. 3. 2013 20:09
ztužovač dávám pokaždé jinak by mi šlehačka vytekla z dortu....
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
30. 3. 2013 20:04
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
30. 3. 2013 19:40
hned bch si dala ![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
30. 3. 2013 19:21
Taky bych nedávala ztužovač, je to zbytečné
Ale dort je ![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
30. 3. 2013 16:34
Podľa mojich skúseností parížska šľahačka ostane krásne tuhá aj bez stužovača.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 14 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 17 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 20 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cukeťák II
kittygamer uvařila před 5 hodinami
Cuketové Míša řezy
zdenatumova@email.cz uvařila před 6 hodinami
Pasta s krevetami, česnekem a rajčaty
Mirkaduskova uvařila před 6 hodinami
Pečená rajčata ve vlastní šťávě
Mikik uvařila před 6 hodinami
Uzená kuřecí stehna na červené cibuli se žampiony
skopek uvařila před 7 hodinami
Sušenky z ovesných a pšeničných vloček
speedfilip uvařila před 8 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
mares-mikulas uvařil před 9 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Lunka uvařila před 10 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
Czaryfuk uvařila před 10 hodinami
Lívance II.
kachlicka77 uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pařížský dort pařížský dort recept recept na parížšky dort pařížsky dort se šlehačkou recept pařižsky dort. dort paříž výborný pařížský dort pařížský dort videorecept paříšský dort pařižsky dorty pařizsky dort s pařížskou šlehačkou paříšký dort paříž dort recept pařízský dort paříšský dorty pařížský dort s pařížskou šlehačkou recept šlehačkový pařížský dort dort pařížský pařížský dort s pařížským krémem domácí pařížský dort
Suroviny: vejce, cukr, olej, sůl, kakao, mouka polohrubá, prášek do pečiva, smetana 33%, tyčinka ledové kaštany, smeta-fix
Pařížský dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqRk
13 názorů