Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pařížský dort

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 3. 2013 15:23

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 748 kJ / 2 091 kcal
Bílkoviny67,68 g
Tuky99,02 g
Vláknina12,98 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 683 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy225,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Dajda Dajda

12. 2. 2017 06:54

Hani: Normální čokoládu na vaření 50 - 100 g na jednu šlehačku. ;-)

Hani

12. 2. 2017 01:45

A když nemám tu tyčinku kaštany co místo toho můžu dát

AdelaVanova AdelaVanova

1. 4. 2013 09:27

majda 2: no jo co my víme možné je všechno ;-):-))

majda 2

1. 4. 2013 08:27

Pařížský dort je výborný!Hned by si dala:-p.Přidávám bodíka:-KJsi moje jmenovkyně,myslím tím příjmením,že by nějaká rodina?:-D

Janapri

31. 3. 2013 10:22

:-p:-pAž se mi sbíhají sliny..:yes::yes::yes::-p:-p:-p:

VerkaZabka VerkaZabka

31. 3. 2013 06:57

:yes::yes::yes::-p MŇAM :-p:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 3. 2013 00:01

:yes::yes::-p

srettka

30. 3. 2013 21:43

AdelaVanova:je fakt,že záleží na smetaně.je jich na trhu tolik druhů. mě se osvědčilo kupovat víceprocentní. jinak když je kvalitní čokoláda,není opravdu třeba smetafixu. ovšem máš-li zrádnou zkušenost a že dnešní trh neoplývá tutovým sortimentem, tak to plně chápu.co potom dělat s miskou nepovedené pařížské;-)

AdelaVanova AdelaVanova

30. 3. 2013 19:09

ztužovač dávám pokaždé jinak by mi šlehačka vytekla z dortu.... :-)

Péťa

30. 3. 2013 19:04

;-)Magdaleno. je to tvůj problém, jestli dáš ztužovač, nebo ne. tvoje kritika není na místě. Já bych si pařížský dort hned dal.Vypadá nááádherně jedle.:-)):-)):-K:yes:

Irule Irule

30. 3. 2013 18:40

hned bch si dala :-p:yes:

Irrena Irrena

30. 3. 2013 18:21

Taky bych nedávala ztužovač, je to zbytečné;-)Ale dort je :yes::yes::yes:

magdalenka magdalenka

30. 3. 2013 15:34

Podľa mojich skúseností parížska šľahačka ostane krásne tuhá aj bez stužovača.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: pařížský dort pařížský dort recept recept na parížšky dort pařížsky dort se šlehačkou recept pařižsky dort. dort paříž výborný pařížský dort pařížský dort videorecept paříšský dort pařižsky dorty pařizsky dort s pařížskou šlehačkou paříšký dort paříž dort recept pařízský dort paříšský dorty pařížský dort s pařížskou šlehačkou recept šlehačkový pařížský dort dort pařížský pařížský dort s pařížským krémem domácí pařížský dort

Suroviny: vejce, cukr, olej, sůl, kakao, mouka polohrubá, prášek do pečiva, smetana 33%, tyčinka ledové kaštany, smeta-fix

TopRecepty.cz

Pařížský dort

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rqRk