Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
majjdalenka uvařila 17. 1. 2011 16:36 Losos s grilovanou zeleninou a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
majjdalenka uvařila 17. 1. 2011 16:36 Losos s grilovanou zeleninou a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
majjdalenka uvařila 17. 1. 2011 16:36 Losos s grilovanou zeleninou a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak zajistit, aby se bramborové knedlíky při vaření nerozpadly: Je nutné použít správnou mouku a vyzkoušet můžeme i trik s octem
Srnčí hřbet à la retro dezert Metro: Zákusek z třeného těsta s jemným citronovým krémem je vláčný a rozplývá se na jazyku
Jako v peřince: Savojský řízek je šťavnatý a měkoučký díky speciálnímu obalování. S bramborovým salátem nemá chybu