Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Lucasinka uvařila 27. 6. 2011 11:50 Losos s marinovaným zeleninovým špízem a kuskusem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lucasinka uvařila 27. 6. 2011 11:50 Losos s marinovaným zeleninovým špízem a kuskusem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
32 foto Reportáž ze Salabky: Tatarák s fermentovaným česnekem a pravým zlatem, dvě mini porce za 1800 Kč a šéfova dokonalá blamáž na konci
Jak skladovat perníčky? Měkké v plechové dóze a ty, co mají změknout, v papírové krabici s přidáním neobvyklých surovin
Salát ze surimi tyčinek: Jednoduchou východoslovanskou specialitu připravíte během chvilky a ještě rychleji zmizí ze stolu