Nejlepší čočková polévka je s klobásou a bramborami: Hustá, sytá a voňavá okamžitě zahřeje a zlepší náladu
Perfektní hospodský guláš podle ČSN: Oblíbená klasika stojí na přesném postupu. Záleží na smažení cibule i teplotě vody
Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Merylas uvařila 1. 9. 2018 11:11 Makový koláč se švestkami a drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 1. 9. 2018 11:11 Makový koláč se švestkami a drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Makovo-tvarohová bábovka: Vynikající vláčný a nadýchaný moučník je jednoduchý, lepší konzistenci zajišťuje jedna ingredience
Úplňkový půst má svá rizika, nesmíme do něj jít bezhlavě, varuje odbornice na výživu Margit Slimáková