Česká klasika: V poctivém guláši musí být prorostlé maso a hodně cibule, v papiňáku je hotový raz dva
Jak připravit tu nejlepší česnečku: O výrazné vůni a chuti rozhoduje vývar a správný moment přidání česneku
Lezlaha uvařila 28. 10. 2021 11:05 Makový koláč se švestkami a drobenkou (pudinková náplň) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dvevtroube uvařila 1. 10. 2018 19:20 Makový koláč se švestkami a drobenkou (pudinková náplň) 0 0 Zobrazit detail Makový koláč se švestkami a drobenkou Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Modelka Pavlína Pořízková miluje veganský mac and cheese, který zachutná i masožroutům
Dokonalý domácí bujon připravíme i ze zbytků a můžeme jej zamrazit na příště. V chuti předčí ten kupovaný!