Kam a za kolik na husu v Praze? Těchto 7 restaurací nabízí parádní menu za zajímavé ceny, nebudete litovat
Tradiční polévka kaldoun ze zbytků pečené kachny: Zjemněná smetanou a voňavá po muškátovém oříšku chutná božsky
tejaja uvařila 19. 8. 2015 17:45 Mangoldovo-ovocný salát se zázvorovým dressingem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 19. 8. 2015 17:45 Mangoldovo-ovocný salát se zázvorovým dressingem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hitem kaváren je ube latte z fialových batátů. Chutná po oříšcích, voní květinami a spolehlivě povzbudí
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Karbanátky z brambor a balkánského sýru: Výborný teplý i studený oběd. Jídlo se hodí i jako pohoštění