Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
Lenunka uvařila 4. 11. 2018 13:36 Marinovaná krkovice s brambory na šlehačce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenunka uvařila 4. 11. 2018 13:21 Marinovaná krkovice s brambory na šlehačce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 23. 11. 2017 11:38 Marinovaná krkovice s brambory na šlehačce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Valašská kyselica je regionálním zázrakem: Léčí z kocoviny, zasytí a zahřeje. Navíc je snadná na přípravu a skvěle chutná