Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
mika59 uvařila 9. 9. 2015 16:40 Marinovaná krkovička s bylinkami a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 9. 9. 2015 14:09 Marinovaná krkovička s bylinkami a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 9. 9. 2015 14:09 Marinovaná krkovička s bylinkami a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kotlety na šlehačce: Oblíbenou klasiku z jednoho hrnce dochutí hořčice, báječně chutná i s vrstvou strouhaného sýra