Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
danielle72 uvařila 8. 11. 2012 13:37 Marmeláda/chutney ze zelených rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 8. 11. 2012 13:37 Marmeláda/chutney ze zelených rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 8. 11. 2012 13:37 Marmeláda/chutney ze zelených rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na nejlepší a nejjednodušší zálivku na salát: Důležitý je správný výběr druhu octa i dobře nakrájená zelenina
Letní ovocný piškot s tvarohem a pudinkem: Nadýchaný a vláčný dezert plný ovoce báječně osvěží a je snadný na přípravu