Kvíz: Které houby patří do guláše, omáček a na smažení? Otestujte si, zda znáte jejich správné použití v kuchyni
Hořčicové řízky z krkovice jsou báječně šťavnaté a křupavé. Výtečně s nimi ladí bramborový salát s domácí majonézou
Paštika z pečené hlívy podle Adély: Pochoutka, která vyhrála Foodblog roku, voní houbami, česnekem a bylinkami
mika59 uvařila 7. 12. 2020 16:34 Masové koule v zelí na způsob segedínu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 7. 12. 2020 16:34 Masové koule v zelí na způsob segedínu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Smetanová houbová omáčka: Nádherně voní po divokém koření, zakysaná smetana jí dá typickou chuť a báječně ji zjemní
Tarama salata navnadí na léto. Řecká specialita z rybích jiker vás dostane růžovou barvou i úžasnou chutí
Champurrado - horká mexická čokoláda je nejlepším nápojem na zahřátí do chladných dnů. Se skořicí provoní celý dům