Rajčatový tataráček má výraznou pikantní chuť. Je výborným předkrmem i lehkou večeří, báječně chutná na křupavé topince
Salát ze surimi tyčinek: Jednoduchou východoslovanskou specialitu připravíte během chvilky a ještě rychleji zmizí ze stolu
rebeka uvařila 5. 2. 2012 12:44 Medová vepřová pečínka s teplou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 5. 2. 2012 12:40 Medová vepřová pečínka s teplou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Levné pomazánky potěší nejen peněženku, ale i žaludek: Sáhněte po bramborách, čočce nebo konzervě s tuňákem
6 foto Fytoterapeutka Monika Poledníková radí, jak na sběr a využití jarních léčivých bylinek: Jitrocel je dobrý na dýchací cesty, popenec na trávení